Indas

Indas skupina

Indas je vodilno podjetje v proizvodnji sanitetnih in higienskih izdelkov. Z močno željo biti družbeno koristni si že vse od leta 1950 trudimo prispevati k izboljšanju kakovosti življenja ljudi. Naša prizadevanja osredotočamo na inovacije in si zastavljamo vse zahtevnejše cilje. Nudimo učinkovite in visokokakovostne rešitve, ki v polni meri izpolnjujejo zahteve naše javnosti, skratka, ljudem pomagamo izboljšati njihovo življenje. Politika kakovosti INDAS pomeni, da so naši higienski izdelki izdelani v skladu s standardom vodenja kakovosti ISO 9001 in da so v skladu s predpisi, ki urejajo kozmetične izdelke.

Pri Indasu pomagamo ljudem živeti bolje.fabrica_aerea

Širok nabor naših izdelkov temelji na zavezanosti služiti ljudem, posebej tistim, ki trpijo zaradi inkontinence, zato se večina naših rešitev osredotoča na razvoj absorpcijskih materialov in izdelkov za nego kože pri bolnikih s tovrstno patologijo.

Inovacije in kakovost so vrednote za sedanjost in bodočnost.

 

Naša zaveza, da ohranimo vodilni položaj na skoraj vseh področjih naše dejavnosti, je navdihnila ambiciozni investicijski načrt tako v našem glavnem proizvodnem centru v Toledu, kjer so bili nameščeni novi stroji, kot tudi pri uveljavljanju blagovnih znamk in marketingu, kar vse so ključni dejavniki dosedanjega uspeha podjetja.

Podobno nas naša naravnanost k inovacijam in trajnostni rasti navdihuje, da razmišljamo o potrebah ali priložnostih za razvoj dejavnosti v drugih smereh, ki dopolnjujejo obstoječe, od katerih bodo nekatere spremljale razvoj virov in internih znanj, kar predstavlja vegetativno rast, med tem ko bodo druge rastle neorgansko, prek združitev, pri čemer je naše jamstvo naša finančna trdnost.

Široka mednarodna razpoznavnost podjetja Indas je pripomogla k naši vse večji mednarodni širitvi, tako da sedaj delujemo že v 30 državah.

Delo usmerjeno k ljudem.

Vizija podjetja Indas se osredotoča na delo, ki omogoča ljudem izboljšati kakovost življenja z ustvarjanjem zaupanja vrednih izdelkov, ki so vodilni na trgu. Naša misija je ponuditi rešitve, ki s pomočjo trajnostne in učinkovite rasti v največji možni meri zadovoljujejo potrebe naše javnosti, ustvarjajo vrednost za delničarje, delavce in družbo na splošno.

Indas je referenca na svojem področju, zahvaljujoč vrednotam, ki so že od vsega začetka skupne vsem strokovnjakom, ki delajo v tem podjetju. Doslednost pri iskanju učinkovitosti v vseh postopkih. Poštenje, s spoštovanjem do ljudi, iskrenostjo in preglednostjo. Naše delo ureja etični kodeks ravnanja in najboljše prakse. Odličnost, ki jo dosegamo s trudom in predanostjo vsakega posameznega delavca ter našo zavezanostjo inovacijam, kakovosti in fleksibilnosti.

Družbena odgovornost – Zavzemanje za ljudi.

Pri Indasu smo ustvarili in vzdržujemo močno zavezanost zdravstvenemu sektorju, osebam z inkontinenco ter njihovim sorodnikom in negovalnemu osebju. Ta zavezanost nas je navdahnila, da smo v Španiji ustanovili Inštitut Indas, etično telo, ki se posveča izboljšanju kakovosti življenja ljudi z inkontinenco in ki je postalo referenca za vse pobude na tem področju.

Skrb za okolje.

V Indasu naše postopke in izdelke prilagajamo politikam, ki si prizadevajo ohranjati naravno okolje in zmanjševati vplive na okolje.

Inovacije in tehnološki razvoj, ki ga dosegamo v naših proizvodnih obratih, omogočajo vzpostavitev objektov in proizvodnih linij, ki so spoštljive do okolja. Zato je mogoče 85% odpadkov, ki nastanejo v teh obratih (predvsem celuloze in plastike), reciklirati.

V Indasu naše postopke in izdelke prilagajamo politikam, ki si prizadevajo ohranjati naravno okolje in zmanjševati vplive na okolje. Inovacije in tehnološki razvoj, ki ga dosegamo v naših proizvodnih obratih, omogočajo vzpostavitev objektov in proizvodnih linij, ki so spoštljive do okolja.

Zato je mogoče 85% odpadkov, ki nastanejo v teh obratih (predvsem celuloze in plastike), reciklirati. Podobno tudi vso vodo, ki se uporablja v tovarni, očistimo, zrak v proizvodnem sistemu pa se filtrira, kar zagotavlja kakovost zračnih emisij v skladu s standardom »C«.

Delo, ki ga opravlja podjetje Indas glede spoštovanja okolja, potrjujejo različni certifikati okoljske učinkovitosti, vključno z ISO 14001, ki ga podeljuje španski organ za standardizacijo AENOR.