Indas

Blagovne znamke

Pri Indasu uvajamo inovacije za vas. Zato vam ponujamo najbolj inovativne rešitve za urinsko inkontinenco, ki vam bodo omogočile, da se počutite bolj varno, udobno in zaščiteni. To je tudi razlog, da v skrbi za vso družino razvijamo široko paleto higienskih izdelkov za ženske, moške in otroke, kot tudi izdelkov za zaščito kože otrok, odraslih in starejših oseb.

V nadaljevanju vam predstavljamo naše blagovne znamke.

 

I-Indaslip09

Hlačne plenice Indaslip Premium All-in-one. Hlačne plenice, katerih zgornja plast je v obliki trakov impregnirana z izvlečki iz rastlin ambiati in aloe vere ter esencialnim maščobnimi kislinami omega 3 in 6.

Nudijo vam naslednje prednosti:
VARNOST: zaradi visoke sposobnosti vpijanja in zadržanja mokrote znotraj plenice ter zaradi nevtralizacije vonjav omogočajo popolno zanesljivost pri opravljanju vsakodnevnih dejavnosti. ZAŠČITA: ohranjajo kožo zdravo, brez draženja, zahvaljujoč delovanju aloe vere in odsotnosti vlage na koži. UDOBJE: zaradi svoje anatomske oblike in elastičnega pasu se plenica naravno prilega telesu.

Ekskluzivni dermo-trakovi. V stiku z njimi ostaja bolnikova koža negovana in zaščitena: esencialne maščobne kisline omega 3 in omega 6, izvleček iz rastlin ambiati in aloe vere. Substanca se ob stiku prenaša na bolnikovo kožo.

I-Indasform09

Predloge Indasform so anatomsko oblikovane predloge. Zgornja plast je v obliki trakov impregnirana z izvlečki iz rastlin ambiati in aloe vere ter esencialnimi maščobnimi kislinami omega 3 in 6.

Nudijo vam naslednje prednosti:
ZAŠČITA: anatomsko oblikovana predloga, zgornja plast je v obliki trakov impregnirana z izvlečki iz rastlin ambiati in aloe vere ter esencialnimi maščobnimi kislinami omega 3 in 6. VARNOST: zaradi visoke sposobnosti vpijanja in zadržanja mokrote znotraj predloge ter zaradi nevtralizacije vonjav omogočajo popolno zanesljivost pri opravljanju vsakodnevnih dejavnosti. UDOBJE: zaradi svoje anatomske oblike se predloga naravno prilega telesu.

Ekskluzivni dermo-trakovi. V stiku z njimi ostaja bolnikova koža negovana in zaščitena: esencialne maščobne kisline omega 3 in omega 6, izvleček iz rastlin ambiati in aloe vere. Substanca se ob stiku prenaša na bolnikovo kožo.

I-Indaslip_azul

Hlačne plenice Indaslip Junior All-in-one za otroke z enurezo.

Nudijo vam naslednje prednosti:
VARNOST: zaradi velike sposobnosti vpijanja in zadržanja tekočine ter učinkovitega sistema proti iztekanju omogočajo miren spanec. ZAŠČITA: ohranjajo kožo zdravo, brez draženja, zahvaljujoč delovanju aloe vere in odsotnosti vlage na koži. UDOBJE: zaradi svoje anatomske oblike se naravno prilega telesu.

Zgornja plast pleničke vsebuje aloe vero, ki neguje nežno otrokovo kožo. Dvojno vpojno jedro z visoko vsebnostjo celuloze in super vpojnih zrnc v osrednjem delu zagotavlja večjo vpojnost in zadrževanje tekočine, kjer je to potrebno. Hidrofobni zavihki proti iztekanju so zelo visoki in segajo do roba plenice, kar omogoča boljše vpijanje in preprečuje uhajanje s strani. Elastične niti v predelu mednožja, ki se udobno in varno prilegajo otrokovi anatomiji, preprečujejo možno puščanje in so koži prijazne. Indikator vlage, ki kaže stopnjo prepojenosti plenice in opozarja, kdaj je treba plenico zamenjati. Pleničke vsebujejo nevtralizator neprijetnih vonjav. Pritrjujejo se s štirimi stranskimi ježki, ki so za večkratno uporabo.

I-Sabanindas-G

Posteljne podloge Sabanindas Normal in Extra, ki ščitijo kožo bolnikov, vezanih na posteljo ali invalidski voziček.

Nudijo vam naslednje prednosti:
ZAŠČITA: preprečujejo koži stik z vlago ter zmanjšuje tveganje za pojav dermatitisa in razjed. UDOBJE: z blaženjem pritiska na telo zmanjšujejo tveganje za nastajanje razjed. FUNKCIONALNOST: pokrivajo vse potrebe po zaščiti bolnikov, vezanih na posteljo ali invalidski voziček.